Om mig

To play wrong note is insignificant; to play without passion is inexcusable.

Hej!
 Vad kul att du är nyfiken på vem jag är.

Mitt namn är Felicia Vass Solhage. Jag studerar heltid på Göteborgs Universitet och vid sidan av driver jag min enskilda firma. Idén till att starta ett eget företag växte fram i samband med mina ekonomistudier då jag insåg att jag ville kombinera teorin i praktiken med att erbjuda mina tjänster. 

Djur som hundar, hästar och katter har alltid spelat en stor roll i mitt liv och idag äger jag två hundar, pudlar, och en katt av rasen cornish rex.

Tidigare har jag varit väldigt aktiv kring pudlar och utställningar tills jag beslutade mig för att klippa ner pälsen på mina pudlar. Pälsvård för både vardag och utställning är något jag har skött på mina hundar sedan den första dagen med hjälp av flera duktiga läromästare. Idag engagerar jag mig mer bland annat inom agility, freestyle och rallylydnad även om pälsvård och utställningar alltid kommer ligga mig nära i hjärtat. Till följd av detta stora intresse för hundträning har jag utbildat mig till instruktör inom sporterna Agility, Freestyle & Heelwork samt Allmänlydnad.

Att måla är väldigt inspirerande för mig och detta tycker jag om att lägga tid på. Otaliga hästritningar finns bland mina barnskolböcker att hitta. Idag har jag övergått till att måla grafiskt och därmed skapa designer som man istället kan förverkliga genom tryck av olika slag.

Även fotografering har länge varit ett stort intresse för mig sedan ung ålder. En bild som kan förmedla känslor för betraktaren är något av de vackraste som finns. Detta är något jag alltid sträva efter. Har under senare tid även gått olika typer av utbildningar för att kontinuerligt förbättra mina kunskaper.

Som person är jag social och kommunikativ och jag tycker om att skapa nära mina kunder genom att låta dem vara en stor del av processen. Önskemål och tankar är varmt välkommet vilket även gör att resultatet enklare blir precis det man önskar via mig. Detta beskriver även namnet för mitt företag. Kunders önskemål blir till verklighet Via mig.